Borászatok

Fűr

Château Fűr

Szálláslehetőség
Étterem
Látnivaló
Borkóstolás

“Valami olyan különlegeset szeretnénk létrehozni, amire nem csak mi lehetünk büszkék, hanem Önök is. Azt szeretnénk, ha minden látogatónk és vevőnk megtalálná magát benne, s úgy érezné, általa gazdagabbá vált.”

A borászat Fűr község szélén, egy XVIII. századi kastély parkerdővel övezett részében található a 3 folyó völgye szívében. A kastélyban minden feltétel adott, hogy jellegzetes és kiváló borokat készítsenek. Az ország legtöbb napsütéses órája és a különleges összetételű talaj összetéveszthetetlen jelleget ad a boroknak.
E tájon dolgos és szorgos emberek élnek, akik gazdag tapasztalatokkal és hagyományokkal rendelkeznek a borkészítés terén. A bort az itt megtermett szőlőből készítik, ezzel is támogatva régiónkat. Küldetésük, hogy a világ megismerje a hazánkban nemesített, eddig ismeretlen fajtákat, szeretnék, ha a borokon keresztül megoszthatnák a bor iránti szeretetüket, és hogy a látogatóikkal együtt tudják élvezni egyedi régiónk szépségeit és örömeit.

A borkészítés ősrégi müvészetében vegyítik a legmodernebb technológiát a hagyományos folyamatokkal. A folyamatos tanulás mellett kísérleteznek, hogy a borszerető közönség számára mindig a legjobbat nyújtsák.

A borászatot körülölelő parkerdő ideális helyszín esküvők, családi rendezvények számára, hiszen a fedett rendezvénysátor minden időben rendelkezésre áll. A fák árnyékában pedig kellemes időtöltés lehet egy helyi termékekből álló piknikkosárral megpihenni a rohanó hétköznapok után.

Kérdésed van a pincészethez?

    Lehetőségek a környéken

    Érdemes meglátogatni